About Club Vie

clubvie3_01.jpg

Club Vie is de 'place to be' in Rotterdam! Meer dan 10 jaar geleden opende Club Vie haar deuren, om jou de ultieme avond uit aan te bieden. De unieke locatie onder de Willemsbrug is van binnen gevuld met een stijlvol en trendy interieur, daarnaast zorgt een weergaloos geluidssysteem ervoor dat onze nationale- en internationale acts optimaal kunnen performen.

Club Vie beschikt over 2 zalen. Iedere avond zorgt voor een uniek concept. Op vrijdag staat club Vie in het teken van WE ARE, de ultieme avond uit met urban, Hiphop en R&b. Op zaterdag wordt in de main room voornamelijk house, eclectisch en afrohouse gedraaid. In de benedenzaal voert Hiphop en R&b de boventoon.

Naast de reguliere programmering is Club Vie een uitstekende locatie voor een bedrijfsfeest, productpresentatie, uitreiking of jubileum. Club Vie is creatief en ervaren in het meedenken van corporate events.

Mail voor meer informatie naar [email protected].

Voor vragen en meer informatie over de beschikbaarheid van de club en zijn programmering kunt u mailen naar [email protected]

clubvie3_02.jpg